Ons verhaal

Wie zijn wij?

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Maar wie zijn nu eigenlijk de personen achter deze website? Het is een vader en zoon dingetje… De website is letterlijk voortgekomen uit gesprekken aan de keukentafel, van pril idee tot complete uitwerking. Steeds verwelkomen wij met veel enthousiasme de nieuwe leden, en streven wij er naar Tweedewoningruil een prachtig ruilplatform te maken voor iedereen.

Waarom Tweedewoningruil?

Het begon allemaal toen wij een vakantiechalet lieten bouwen in Oostenrijk. Onze favoriete reisbestemming. Ook familie, vrienden en bekenden waren enthousiast, maar wij kregen later ook reacties als: “Is het wel leuk om altijd naar dezelfde plaats op vakantie te gaan?”. Dit bracht ons op een idee!

"Je kunt je vakantiehuis verhuren, maar hoe mooi zou het zijn als je het vakantiehuis ook kan ruilen voor een vakantie ergens anders? Ruilen is een mooie aanvulling om meer vakantie uit je tweede woning te halen".

Dit was voor ons de aanleiding om te starten met een online huizenruilplatform voor vakantiehuizen. Tweedewoningruil was geboren.

Een toegankelijke manier van vakantie?

Ruilen is niet alleen aantrekkelijk om financiële redenen, maar ook gemakkelijk. Bij huizenruil tussen vakantiehuizen, kan je de periode waarin men ruilt volledig vrij afspreken. "Een bijkomend voordeel is dat de mensen waarmee je ruilt, weten wat je bezit waard is. Je hoeft geen rekening te houden met het opbergen van privéspullen".

Ervaringen

Uit ervaringen met Tweedewoningruil en onze persoonlijke vakantieruil ervaringen is een prettige omgang en het onderlinge contact met de deelnemers een mooi pluspunt. Wij hebben zelf al van vele mooie vakanties kunnen genieten sinds de komst van Tweedewoningruil, net zoals de vele anderen die lid zijn. Respect en vertrouwen zijn de kernwaarden van dit huizenruilplatform.

Wij hopen uiteraard dat wij jou ook mogen verwelkomen op onze website! Op deze manier wordt het ruilaanbod nog groter, en wordt huizenruil met Tweedewoningruil steeds leuker!

Tot snel!

Gerard en Dennis de Bruyn

Gerard en Dennis de Bruyn presenteren website Tweedewoningruil
Foto Gerard (links) en Dennis (rechts) afkomstig van artikel RTL Nieuws (2021)