Doe mee! Delen is duurzaam.

Gratis aanmelden en gratis lidmaatschap.

Het unieke is dat u zelf helemaal bepaalt wat voor vrijwillige bijdrage u wilt betalen na een jaar lidmaatschap.
Denk hierbij aan de gehele dienstverlening het financieel voordeel en uiteraard of u een mooie ruilvakantie heeft gehad.

 

Op deze huizenruil website voor vakanthuizen zullen wij ons uiterste best doen om een zo groot mogelijk ruilaanbod te krijgen.

Dit is enkel mogelijk met uw deelname, daarom meldt u zich aan en haal meer vakantie uit je tweede woning.

Geef een eerlijke en duidelijke omschrijving van uw vakantiehuis, het is leuker als ze verrast zijn bij aankomst dan ontgoocheld.

 

  • Leg een informatiemap in de woning met telefoonnummers van huisarts, contactpersoon, hulpdiensten enz.., maar ook informatie over de praktische zaken als de werking van elektrische apparaten, vuilnisophaal enz. ...

  • Het ruilen gebeurt in principe met gesloten beurs, maak daarom duidelijke afspraken over eventuele extra kosten van schoonmaak en bedlinnen als deze door een ander worden aangeboden of gedaan.

  • Tweedewoningruil is wederzijds vertrouwen en respect voor elkaars eigendom, zorgt dus voor een het huis van je ruilpartner zoals je graag wilt dat deze voor jouw huis zorgt.

  • Een vakantieruil is evenwaardig als beide partijen tevreden zijn met het aanbod. Denk nu niet van mijn huis is kleiner of groter, maar het gaat er om wat de ander zoekt.
    De ene tweedewoningruiler is op zoek naar een leuk appartement in een stadscentrum of badplaats en de andere naar een huisje met volop ruimte om tot rust te komen.

  • Hoe meer details er in je zoekopdracht staan hoe kleiner het resultaat. Laat je verrassen en sta open voor nieuwe ervaringen en bestemmingen waar je nog nooit bent geweest.

  • U kunt gebruik maken van ons voorbeeldformulier als ruilovereenkomst. Download voorbeeldformulier in DOC of PDF formaat (Acrobat Reader) ruilovereenkomst.

 

Tip: Bent u eigenaar van een B&B, gite, of gastenverblijf in het buitenland, dan kunt u zo goedkoop op vakantie of op familiebezoek naar Nederland of Belgie.


Website tips :

1. Wilt u huizenruil doen met uw eigen woning, dan is onze partnerwebsite iets voor U: www.eigenhuisruil.nl

2. Alles voor uw tweede huis: www.tweehuizig.nl

3. NIHB: Verbindt en informeert Nederlanders die in het buitenland wonen. Artikel Tweedewoningruil

5. Ons ruilplatform in het nieuws bij RTL4